Warning: Declaration of TFUSE_Import::bump_request_timeout() should be compatible with WP_Importer::bump_request_timeout($val) in /var/www/fashiontrends.dk/public_html/wp-content/themes/lifestyle/library/tfuse_framework/functions/install/install.php on line 1329
Pernille Rosendahl på vej til boksekamp i Parken

Warning: Declaration of Custom_Walker_Nav_Sub_Menu_Top::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fashiontrends.dk/public_html/wp-content/themes/lifestyle/library/tfuse_mods/thememodules/page-nav-top.php on line 5

Warning: Declaration of Custom_Walker_Nav_Sub_Menu::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fashiontrends.dk/public_html/wp-content/themes/lifestyle/library/tfuse_mods/thememodules/page-nav.php on line 5

Pernille Rosendahl på vej til boksekamp i Parken

Pernille Rosendahl var minimalistisk og moderigtigt klædt på vej ind i Parken for at se boksekamp mellem Mikkel Kessler og Mehdi Bouadla.

Pernille Rosendahl Larsen er en dansk sangerinde, der er bedst kendt som forhenværende forsanger i Swan Lee og nuværende i rockbandet The Storm.

Hun er dommer i X Factor og vandt finalen i 2010 med solisten Thomas ring. Hun er kendt for sit rockede udtryk og sin bemærkelsesværdige stil, der altid er up-to-date.

Pernille Rosendahls outfit

Her bærer Pernille en minimalistisk sort jakke med læderdetaljer, mørkeblå jeans og et par røde stiletter.

Den sorte jakke har et herreinspireret snit og er samtidig meget enkel. Den følger den minimalistiske trend, som har været meget på mode i 2011, men har også en fin læderdetalje, som gør den unik og personlig.

Jakken er perfekt til jeans og stiletter, men kan også bruges til hverdag med en enkel nederdel og et par herreinspirerede sko.

Røde stiletter er perfekte til et afdæmpet outfit, og kan være det som får dit outfit til at stå ud og synes helt perfekt.

Rød er samtidig vinterens mest hotte farve, så lad dig ikke stoppe af den ellers vilde farve, men vælg et par stiletter, som skiller sig ud og som ikke mindst er super moderigtige.

Prikken over i’et på Pernilles outfit er hendes ikoniske frisure, som smukt indrammer hendes ansigt.

Ønsker du et mere personligt og bemærkelsesværdigt udtryk, kan en ny frisure være løsningen. Pernille er formegentlig blevet inspireret af chefredaktøren på det amerikanske Vogue, Anna Wintours frisure.

Find din favoritfrisure, eller lad dig inspirere af en kendis, og lad din personlighed komme til udtryk både igennem dit tøj og din frisure.

Se lignende produkter som Pernille Rosendahl har på:

Tusnelda Bloch 443-4161 Coat Fashionfifteen.dk

G-STAR – 3301 SKINNY WOMAN JEANS Nelly.com

WILDFLOWER BY KENZA – BRIGHT Nelly.com

LE SPECS – AL CAPONE Nelly.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Pernille Rosendahl på vej til boksekamp i Parken, 5.0 out of 5 based on 1 rating

af  |  d. 20. januar, 2012 - 12:16  |  0 Kommentarer  

Forfatter info

Christina

Ingen kommentarer endnu.

Skriv Kommentar