Warning: Declaration of TFUSE_Import::bump_request_timeout() should be compatible with WP_Importer::bump_request_timeout($val) in /var/www/fashiontrends.dk/public_html/wp-content/themes/lifestyle/library/tfuse_framework/functions/install/install.php on line 1329
Lise Rønne til Dansk Melodi Grand Prix 2011-pressemøde

Warning: Declaration of Custom_Walker_Nav_Sub_Menu_Top::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fashiontrends.dk/public_html/wp-content/themes/lifestyle/library/tfuse_mods/thememodules/page-nav-top.php on line 5

Warning: Declaration of Custom_Walker_Nav_Sub_Menu::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fashiontrends.dk/public_html/wp-content/themes/lifestyle/library/tfuse_mods/thememodules/page-nav.php on line 5

Lise Rønne til Dansk Melodi Grand Prix 2011-pressemøde

Lise Rønne var vært ved Dansk Melodi Grand Prix 2011 sammen med Felix Smith. Her er hun trendy og feminint klædt til pressemøde i forbindelse med Grand Prix’et.

Lise Rønne er en dansk tv-vært. Hun har været studievært på Boogie (DR1), reporter på DR1’s Aftenshowet og har siden 2011 været redaktør i DR Medier.

Hun er vært på den danske version af talent-showet X Factor, og var sidste år vært ved Dansk Melodi Grand Prix 2011. Lise Rønne har siden slutningen af 2008 dannet par med Mikkel Lucas Overby, og i 2010 fødte hun parrets første barn.

Lise Rønnes outfit

Lise er her iklædt en sort asymmetrisk blazer, en hvid top, sølvhalskæde, sort lårkort nederdel, sorte strømper og et par sorte pumps.

Lise Rønne har til sit meget enkle, men feminine outfit, valgt en asymmetrisk blazer, som giver hendes look kant og gør det super trendy.

Den asymmetriske blazer er et godt alternativ til den klassiske blazer, og vil du gerne være med på moden, er det de asymmetriske jakker, du skal gå efter, ligesom Lise her har gjort.

De sorte strømper og de sorte pumps gør looket feminint og fint, men har samtidig en afdæmpende effekt, som gør at outfittet sagtens kan bruges til hverdag. Sorte strømper er generelt gode til hverdag i stedet for de gennemsigtige strømpebukser, som man typisk ville tage på til fest.

Halskæden, som Lise bærer, samler hendes look og giver det et råt tvist. Den kan både bruges til toppe og kjoler, og er perfekt til at pifte et kedeligt hverdagsoutfit op.

Se lignende produkter som Lise Rønne har på:

NELLY ACCESSORIES – STUDDED NECKLACE Nelly.com

MONO – BLAZER Bestsellershop.dk

SORT DENIM – SANNA TANK Nelly.com

SLOAN – SKIRT Bestsellershop.dk

PIECES Kental Tight Boozt.com

NELLY SHOES – NICOLINA Nelly.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Lise Rønne til Dansk Melodi Grand Prix 2011-pressemøde, 5.0 out of 5 based on 1 rating

af  |  d. 26. januar, 2012 - 16:11  |  0 Kommentarer  

Forfatter info

Christina

Ingen kommentarer endnu.

Skriv Kommentar