Warning: Declaration of TFUSE_Import::bump_request_timeout() should be compatible with WP_Importer::bump_request_timeout($val) in /var/www/fashiontrends.dk/public_html/wp-content/themes/lifestyle/library/tfuse_framework/functions/install/install.php on line 1329
Lene Nystrøm Rasted på Vig Festival

Warning: Declaration of Custom_Walker_Nav_Sub_Menu_Top::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fashiontrends.dk/public_html/wp-content/themes/lifestyle/library/tfuse_mods/thememodules/page-nav-top.php on line 5

Warning: Declaration of Custom_Walker_Nav_Sub_Menu::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fashiontrends.dk/public_html/wp-content/themes/lifestyle/library/tfuse_mods/thememodules/page-nav.php on line 5

Lene Nystrøm Rasted på Vig Festival

Lene Nystrøm Rasted var råt og smart klædt, da hun sammen med sin mand Søren Rasted var på Vig Festival i 2009.

Lene Nystrøm Rasted er en norsk sangerinde, sangskriver og skuespiller, der er forsanger i den dansk-norske dance-popgruppe Aqua.

Som sanger og sangskriver i Aqua har Lene, med gruppens to album Aquarium og Aquarius, tilsammen solgt mere end 33 mio. album og singler fra 1996 til 2001.

Lene blev i 2001 gift med Aqua-medlemmet Søren Rasted i Las Vegas, med hvem hun har børnene India og Billy.

Hun dannede par med René Dif under Aquas opstart, og der har tidligere været spekuleret i, at forholdet mellem Lene og Søren var en af grundene til Aquas opløsning.

Efter Aquas opløsning i 2001, påbegyndte Lene en kortlivet solokarriere, da hun i 2003 udgav albummet Play With Me. Senere spillede hun også med i filmene “Fri os fra det onde” og “Svik”.

Lene er i år coach på TV 2-sangkonkurrencen, Voice – Danmarks største stemme.

Lene Nystrøm Rasteds outfit

Her bærer Lene et tørklæde med leopardprint, en grå bluse med ¾-ærmer og en fin detalje på brystet, et par grå jeans og et par sorte bikerstøvler.

Bukserne som Lene bærer, passer til næsten alt og er her med til at underbygge det rå rock-n-roll-inspirerede look.

Blusen har et fint print på brystet og netop print eller andre detaljer som pailletter er perfekt til at gør en almindelig grå bluse mere interessant.

En bluse med detaljer er også oplagt til at pifte et outfit og gøre det mere personligt. De sorte støvler som Lene har på er bare et eksempel på de meget populære bikerstøvler.

De er gode til både bukser og kjoler, og kan være med til at give et kedeligt outfit kant eller gøre et fint outfit mere afslappet.

Se lignende produkter som Lene Nystrøm Rasted har på:

Saint Tropez – bluse Smartgirl.dk

Pieces – tube tørklæde Smartgirl.dk

MANGO – LIZZY JEANS Nelly.com

Shoe biz støvle Smartgirl.dk

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Lene Nystrøm Rasted på Vig Festival, 5.0 out of 5 based on 1 rating

af  |  d. 16. januar, 2012 - 16:40  |  0 Kommentarer  

Forfatter info

Christina

Ingen kommentarer endnu.

Skriv Kommentar