Warning: Declaration of TFUSE_Import::bump_request_timeout() should be compatible with WP_Importer::bump_request_timeout($val) in /var/www/fashiontrends.dk/public_html/wp-content/themes/lifestyle/library/tfuse_framework/functions/install/install.php on line 1329
Joey Moe til Danish Music Awards 2011

Warning: Declaration of Custom_Walker_Nav_Sub_Menu_Top::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fashiontrends.dk/public_html/wp-content/themes/lifestyle/library/tfuse_mods/thememodules/page-nav-top.php on line 5

Warning: Declaration of Custom_Walker_Nav_Sub_Menu::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fashiontrends.dk/public_html/wp-content/themes/lifestyle/library/tfuse_mods/thememodules/page-nav.php on line 5

Joey Moe til Danish Music Awards 2011

Joey Moe var komfortabelt og tjekket klædt, da han deltog i Danish Music Awards 2011 i Forum i København.

Joey Moe er en dansk-hawaiiansk pop- og R&B-sanger, sangskriver og producer. Han har skrevet flere hitsingler, som har plaget landets diskoteker og heriblandt kan bl.a. ”Yo-yo” og ”Jorden er giftig” nævnes.

I februar 2010 udgav han en engelsksproget version af “Yo-Yo” udgivet af det internationale pladeselskab Universal. Singlen er senere blevet udgivet i Tyskland, Østrig, Polen, Schweiz og Sverige.

Senest har Joey været med i tv-programmet ”Toppen af poppen”, hvor han lavede sin egen fortolkning af bl.a. af Søs Fengers sang ”Inderst inde” og Anne Linnets sang ”Venus”.

Joey Moes outfit

Her bærer Joey en sort t-shirt med rund hals, sorte jeans, hvid strik og cremefarvede sko.

Striktrøjen er et must her til vinter og specielt striktrøjer med v-hals har været meget fremme i modebilledet. Den lille detalje i halsen gør strikken unik og den neutrale farve gør at den kan styles med det meste.

De lyse sko er ikke umiddelbart det perfekte valg til den danske vinter, men de er perfekte til pænt brug og kan også sagtens bruges til sommer.

Outfittet er meget brugbart og kan nemt styles i forskellige retninger. Den sorte base, som består af den sorte t-shirt og de sorte bukser, giver uendelige muligheder for forskellige looks og er grundelementerne i enhver god basis garderobe.

Se lignende produkter som Joey Moe har på:

HENRI LLOYD – BRENTWOOD SHAWL NECK KNIT Nelly.com

FILIPPA K – SOFT LYCRA O-NECK Nelly.com

NUDIE JEANS – GRIM TIM BLACKBLACK SLUB Nelly.com

Lacoste – Aristide 3 Brandos.dk

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Joey Moe til Danish Music Awards 2011, 5.0 out of 5 based on 1 rating

af  |  d. 19. januar, 2012 - 22:13  |  0 Kommentarer  

Forfatter info

Christina

Ingen kommentarer endnu.

Skriv Kommentar