Warning: Declaration of TFUSE_Import::bump_request_timeout() should be compatible with WP_Importer::bump_request_timeout($val) in /var/www/fashiontrends.dk/public_html/wp-content/themes/lifestyle/library/tfuse_framework/functions/install/install.php on line 28
Jessie J til Glamour Women Of The Year-prisuddelingen

Warning: Declaration of Custom_Walker_Nav_Sub_Menu_Top::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fashiontrends.dk/public_html/wp-content/themes/lifestyle/library/tfuse_mods/thememodules/page-nav-top.php on line 0

Warning: Declaration of Custom_Walker_Nav_Sub_Menu::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fashiontrends.dk/public_html/wp-content/themes/lifestyle/library/tfuse_mods/thememodules/page-nav.php on line 0

Jessie J til Glamour Women Of The Year-prisuddelingen

Jessie J var elegant og moderigtigt klædt til Glamour Women Of The Year prisuddelingen i Berkeley Square Gardens 2011.

Jessica Ellen Cornish, bedre kendt som Jessie J, er en britisk sangerinde og sangskriver.

I 2010 slog Jessica igennem med debutsinglen Do It Like a Dude, en sang, der opnåede stor succes på den danske hitliste.

Hendes anden single, Price Tag, der blev lavet sammen med rapperen B.o.B, strøg direkte ind som nummer et på den den britiske singlehitliste.

Jessica har tidligere skrevet sange til bl.a. Justin Timberlake, Alicia Keys og Christina Aguilera, ligesom hun også har været med til at skrive Miley Cyrus’ kæmpehit Party in the USA.

Jessie J’s outfit

Her bærer Jessie J en lang mørkeblå stropløs paliet-kjole og en stor statementhalskæde.

Den mørke palietkjole er festlig, feminin og samtidig super elegant. Palietter er en uundgåelig trend, og er du ikke allerede ejer af en tøj-genstand med palietter, er du efterhånden en af de eneste.

For tiden kan du finde palietter på alt fra kjoler, toppe, t-shirts, tasker og tørklæder. Vælg gerne en paliet, der er enten mørk eller har en mat overflade. På den måde undgår du nemlig at minde om en omvandrende discokugle.

Statementsmykker er et must denne sæson. Både øreringe og halskæder skal være store og bemærkelsesværdige, men vær opmærksom på kun at bære et enkelt statementsmykke af gangen.

Jessica har valgt en stor statementhalskæde med insekter og bryder på den måde det meget feminine look og gør det mere råt.

Se lignende produkter som Jessie J har på:

NELLY ACCESSORIES – BIG CHAIN NECKLACE Nelly.com

French Connection – Ozlem Sequins Strapless Tie Ws Boozt.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Jessie J til Glamour Women Of The Year-prisuddelingen, 5.0 out of 5 based on 1 rating

af  |  d. 24. januar, 2012 - 17:22  |  0 Kommentarer  

Forfatter info

Christina

Ingen kommentarer endnu.

Skriv Kommentar