Warning: Declaration of TFUSE_Import::bump_request_timeout() should be compatible with WP_Importer::bump_request_timeout($val) in /var/www/fashiontrends.dk/public_html/wp-content/themes/lifestyle/library/tfuse_framework/functions/install/install.php on line 28
Interview: Julie Blichfeld - FashionTrends.dk

Warning: Declaration of Custom_Walker_Nav_Sub_Menu_Top::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fashiontrends.dk/public_html/wp-content/themes/lifestyle/library/tfuse_mods/thememodules/page-nav-top.php on line 0

Warning: Declaration of Custom_Walker_Nav_Sub_Menu::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fashiontrends.dk/public_html/wp-content/themes/lifestyle/library/tfuse_mods/thememodules/page-nav.php on line 0

INTERVIEW: Julie Blichfeld – Blogger & model

Julie Blichfeld er en 20-årig blogger, der samtidig også arbejder som model hos Scoop Models. Hun fortæller om mode i dette interview med FashionTrends.dk.

Hvilke kendte personligheder bliver du inspireret af rent stilmæssigt?

Egentlig er det mest piger på gaden, bloggere og mine veninder, der inspirerer mig.

Christina Dueholm, der har bloggen, Passionsforfashion, og Trine Kjær, Trineswardrobe.dk, har begge en fantastisk og meget personlig stil, som inspirerer mig meget.

De står ved det, de kan lide og formår begge to at sammensætte dyre og billige items på en lækker måde. Det synes jeg er super inspirerende!

Hvilke mærker er dine yndlings?

På highstreet-fronten er jeg vild med Cos, H&M, Zara og Topshop, fordi jeg altid kan finde noget jeg kan bruge, til gode penge.

Hvis jeg var millionær ville jeg gerne bare gå rundt i mærker som Isabel Marant, Alexander Wang, Joseph, Wackerhaus, Kenzo, og Stine Goya, fordi de prints og snit, de kreerer, emmer af eksklusivitet og er nemt at bruge.

En Stine Goya-kjole kan redde dagen med et par bikerstøvler, Kenzos printede sweatshirts kan peppe de kedeligste jeans op, og Alexander Wang elsker jeg, fordi mærket gang på gang overrasker mig med både casual styles og mere vilde ting.

Hvem er dine yndlings tøjdesignere?

Jeg kunne nævne rigtig mange! Jeg synes, at Isabel Marant er helt fantastisk, fordi hun kan noget med print og snit, som er helt unikt.

Derudover genopfinder hun tendenser, som for eksempel western, på den lækreste måde, med de karakteristiske broderede silkeskjorter og spidse støvler.

Derudover synes jeg at danske Malene Birger er enormt inspirerende, fordi hun er en af de få designere, der formår at skabe kollektioner, som kan bæres af kvinder i alle aldre, og som sæson efter sæson bliver revet væk.

Generelt elsker jeg også designere, som sætter en ære i at skabe kvalitetstøj, som for eksempel Nanna Søbirk, som har skabt mærket Kokoon, der kun sælger silkevarer.

Hvilke webshops elsker du at handle i?

Jeg synes, at Asos.com har nogle rigtig lækre og budgetvenlige varer at byde på.
Asos formår at udvælge, designe og sælge nogle items, som afspejler tendenserne på en gennemført måde, som samtidig er til at betale.

For mig er shopping dog (når jeg har tiden) en luksus og en social ting, som jeg hygger mig med, med mine veninder, så jeg vil til hver en tid hellere gå i butikker og handle.

Hvad betyder mode for dig?

Det er et svært spørgsmål, synes jeg! Mode er min hobby, og nu også mit arbejde.

Som model oplever jeg, hvordan jeg som produkt skal få designerens ting til tage sig så godt ud som muligt.

Som modeassistent på Femina, lærer jeg, hvordan vores omtale hjælper designerne.

Som blogger oplever jeg glæden ved at kunne dele min passion for mode med andre mennesker, og glæden ved at nogle kan være lige så meget oppe at køre over et bestemt outfit, som jeg selv kan være.

For mig er mode en form for kunst, hvor vi kan afspejle vores personlighed og humør, og det synes jeg er enormt fascinerende og sjovt.

Og så elsker jeg hele kreativiteten bag de forskellige shows til modeugerne. Der er så mange dygtige mennesker, og mode betyder egentlig rigtig meget i mit liv.

Hvordan vil du beskrive din tøjstil?

Humørbetonet. Feminin med kant og til tider helt anderledes. Jeg tror ikke, at jeg endnu er nået dertil, hvor jeg kan beskrive min stil med to ord.

Jeg øver mig i at kombinere ting, jeg ikke troede ville fungere, og så nægter jeg at lade mig styre af, hvad man SKAL gå med.

Hvilket stykke tøj har du størst passion for?

Jeg elsker tasker! Tasker er for mig en personlighedsting, og når jeg får råd drømmer jeg meget om en Balenciaga City, eller en Proenza Schouler.

Gerne i en vild farve! Jeg havde også en rød Mulberry Alexa bag engang, som jeg elskede, fordi den kunne peppe det kedeligste sæt tøj op.

Dog elsker jeg også sko, som kan give én en følelse af at være blevet lidt “ny”.

Hvad er dit seneste tøj-indkøb?

Det er en boucle-agtig jakke fra Day i de skønneste støvede farver og med et kort snit der er så fint.

Hvilke mode-tendenser synes du især er spændende for tiden?

Jeg synes barok-tendensen er ret spændende, fordi der er så mange måder den kan fortolkes på.

Den kan udføres på en lidt mystisk og overdrevet måde, men også på en super afdæmpet måde, ved for eksempel at tage en stor statementhalskæde med store stene på.

Derudover synes jeg at vintage sportstendensen, som jeg i hvertfald oplever i min vennegruppe og på diverse blogs, er ret skøn.

Jeg har selv svært ved at gå meget “street” klædt, men har nu fundet ud af, hvor lækker sådan en retro Adidas T-shirt kan se ud med en lædernederdel.

Hvis du er interesseret i, at følge Julie Blichfeld fremover, kan du besøge hendes blog.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)

Interview: Julie Blichfeld, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

 

Ingen kommentarer endnu.

Skriv Kommentar