Warning: Declaration of TFUSE_Import::bump_request_timeout() should be compatible with WP_Importer::bump_request_timeout($val) in /var/www/fashiontrends.dk/public_html/wp-content/themes/lifestyle/library/tfuse_framework/functions/install/install.php on line 28
Interview: Caroline Boes Andersen - FashionTrends.dk

Warning: Declaration of Custom_Walker_Nav_Sub_Menu_Top::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fashiontrends.dk/public_html/wp-content/themes/lifestyle/library/tfuse_mods/thememodules/page-nav-top.php on line 0

Warning: Declaration of Custom_Walker_Nav_Sub_Menu::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fashiontrends.dk/public_html/wp-content/themes/lifestyle/library/tfuse_mods/thememodules/page-nav.php on line 0

INTERVIEW: Caroline Boes Andersen

Caroline Boes Andersen er en af FashionTrends.dk’s læsere. Hun har en del års erfaring i modebranchen, og fortæller hun bl.a., at hun gang på gang bliver overrasket over Malene Birgers modeshows.

Hvilke kendte personligheder bliver du inspireret af rent stilmæssigt?

Olivia Palermo og vores helt egen Medina, er to personligheder, der inspirerer mig meget, med deres helt unikke og skønne stil.

De er begge meget feminine i deres udtryk, men alligevel med et strejf af det rå touch, på deres helt egen smukke måde.

Hvilke mærker er dine yndlings?

Jeg er vild med rigtig mange danske mærker, som By Malene Birger, Stine Goya og Stine Ladefoged. Jeg synes bestemt vi skal være meget stolte af alle de mange talenter, vi har herhjemme i lille Danmark.

Både kendte og knapt så kendte designere skinner mere og mere igennem, med helt unikke kollektioner, der har meget skandinavisk udtryk, men som stadig kan sælge i udlandet også.

Jeg er også vild med Stella McCartney, fordi hendes kollektioner altid er nytænkende og meget inspirerende.

Hvem er dine yndlings tøjdesignere?

Som nævnt i ovenstående spørgsmål, vil jeg rigtig gerne bakke op om vores dygtige danske designerer, og min absolutte favorit designer er Malene Birger.

Jeg er vild med hendes meget romantiske univers, og hendes altid helt igennem gennemførte kollektioner.

Jeg har været så heldig at deltage til en del af hendes modeshows, og en ting er sikkert, når man sidder der og venter spændt. Man bliver aldrig skuffet! Der er altid noget fra kollektionen, man må eje.

Hvilke webshops elsker du at handle i?

Musthave.dk og Youheshe.com, er to af mine favoritwebshops, når der ikke skal shoppes i forretninger.

Musthave.dk har mange af de gode danske mærker samlet et sted, og er meget let at navigere rundt på, og finde frem til de ting, man ønsker at købe.

Youheshe.com har derimod både danske og udenlandske mærker, og er en meget inspirerende og flot opsat webshop. Begge er utrolige professionelle og leverer varerne hurtigt.

Hvad betyder mode for dig?

Mode har stor betydning for mig, og har haft det i mange år. Både p.g.a. mine jobs i tøjbranchen, men også fordi det er en verden, der fascinerer mig meget.

Man kan udtrykke rigtig meget gennem mode, og alle har deres helt eget syn på, hvad mode er.

Der er stort set ikke noget, der er rigtigt og forkert mere, og det synes jeg er super fedt, at man frit kan gøre og udtrykke sig som man har lyst.

Hvordan vil du beskrive din tøjstil?

Min tøjstil er meget blandet. Som nævnt tidligere elsker jeg at mikse det feminine og rå sammen, så det hverken er for sødt eller for rocket, men har en god balance.

Jeg er til gengæld også så heldig at arbejde i en forretning, hvor vi kan være meget casual i vores påklædning, men når den så står på bytur, er det lidt mere udfordrende tøj, der ryger på, og selvfølgelig de helt høje hæle.

Hvilket stykke tøj har du størst passion for?

Jeg vil gerne sige at alt tøj er min store passion, men hvis jeg skal vælge, må det blive sko og tasker.

Det er noget, du kan have hele livet igennem, og en lækker taske fra Mulberry bliver kun federe med årene, når den får lidt patina.

Og når det kommer til sko, kan man aldrig få for mange høje hæle eller fede sneakers. Sko og tasker sætter altid prikken over i’et på ens outfit.

Hvad er dit seneste tøj-indkøb?

Mit seneste tøjkøb er en super fin top fra Samsøe og Samsøes lillesøster-mærke, Envii.

Den har en super god pris, og er gennemsigtig de helt rigtige steder, uden at det bliver alt for meget.

En rigtig god top til sæsonens julefrokoster, men også rigtig fin bare med et par sorte jeans og en rå støvle.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 

Ingen kommentarer endnu.

Skriv Kommentar