Warning: Declaration of TFUSE_Import::bump_request_timeout() should be compatible with WP_Importer::bump_request_timeout($val) in /var/www/fashiontrends.dk/public_html/wp-content/themes/lifestyle/library/tfuse_framework/functions/install/install.php on line 28
Interview med Anne Ranum Isaksen om mode

Warning: Declaration of Custom_Walker_Nav_Sub_Menu_Top::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fashiontrends.dk/public_html/wp-content/themes/lifestyle/library/tfuse_mods/thememodules/page-nav-top.php on line 0

Warning: Declaration of Custom_Walker_Nav_Sub_Menu::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fashiontrends.dk/public_html/wp-content/themes/lifestyle/library/tfuse_mods/thememodules/page-nav.php on line 0

INTERVIEW: Anne Ranum Isaksen

Anne Ranum Isaksen er en af FashionTrends.dk’s læsere, og hun har ligesom resten af læserne en stor passion for mode. Vi har interviewet hende omkring hendes holdninger til mode.

Hvilke kendte personligheder bliver du inspireret af rent stilmæssigt?

Jeg bliver inspireret af personer med forskellige stilarter, da jeg godt kan lide at blande forskellige tøjstile. Jeg kan især godt lide Demi Lovatos og Keri Hilsons tøjstile, da de ikke prøver at ligne nogle andre.

De har sat deres eget præg på det de går i, og det kan jeg rigtig godt lide, at man gør. Det forsøger jeg så vidt muligt også selv at gøre, når jeg skal finde noget frem i skabet.

Hvilke mærker er dine yndlings?

Jeg kan rigtig godt lige mærkerne Day, Message, Gina Tricot m.fl. Jeg synes, at de laver noget superfedt tøj, som er lige i stil med, hvad jeg godt kan lide. Alle butikkerne har en bred vifte af varer, som kan bruges til enhver anledning.

Hvem er dine yndlings tøjdesignere?

Jeg har som sådan ikke rigtig en yndlings tøjdesigner.

Hvilke webshops elsker du at handle i?

Skal jeg være helt ærlig, så handler jeg ikke særlig meget på nettet. Men har da surfet lidt rundt på ASOS, da man kan finde rigtig mange flotte kjoler til festbrug, som også er lidt noget andet, end hvad man kan finde i de danske butikker.

Det er rart engang i mellem at købe noget, som man ikke kan risikere at se en hel masse andre mennesker i til samme fest.

Hvad betyder mode for dig?

Mode betyder rigtig meget for mig, da den afspejler ens personlighed. Og det bedste ved moden er, at der findes så mange forskellige former for mode, og man kan sætte sit eget præg på den og dermed skabe sin egen mode.

Hvordan vil du beskrive din tøjstil?

Jeg har en lidt blandet tøjstil, da jeg som tidligere nævnt godt kan lide at blande forskellige stilarter. Det er alt efter, hvilket humør, jeg er i den dag. Jeg ville nok beskrive min tøjstil som feminin/klassisk med et twist af noget råt i form af accessories.

Hvilket stykke tøj har du størst passion for?

Nu vil jeg sige, at jeg har en passion for alt fra tøj til tasker og sko! Men min største passion er nok kjoler, jeg kan bruge til pæne anledninger, og de skal helst være sorte.

Jeg kan rigtig godt lide, at man ikke skal til at rode hele sit skab igennem for at finde et sæt, der passer sammen. Der er det væsentlig nemmere at tage en kjole på og så pifte den op med et par lækre stiletter og nogle accessories.

Jeg har ofte en kæmpe tøjkrise, inden jeg skal ud, da jeg ikke kan finde noget, der passer sammen, og der bliver en af mine kjoler altid redningen.

Hvad er dit seneste tøj-indkøb?

En kjole, en bodystocking og to bluser.

Hvilke mode-tendenser synes du især er spændende for tiden?

Hatte og rå boots. Hatte kan man sætte til hvad som helst, og jeg synes det er super stilet at gå med hat. Man kan med hatten sætte sit eget præg på det sæt tøj, man har valgt den dag.

De rå boots har noget rocket over sig, som jeg er vild med. Jeg har det meget med at mikse det feminine med noget rocket, og der synes jeg, at de rå boots passer perfekt ind. De giver bare lige det sidste til sættet.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.6/5 (5 votes cast)

Interview: Anne Ranum Isaksen, 4.6 out of 5 based on 5 ratings

 

Kommentarer er lukket.