Warning: Declaration of TFUSE_Import::bump_request_timeout() should be compatible with WP_Importer::bump_request_timeout($val) in /var/www/fashiontrends.dk/public_html/wp-content/themes/lifestyle/library/tfuse_framework/functions/install/install.php on line 28
Interview med blogger Fie Laursen om mode

Warning: Declaration of Custom_Walker_Nav_Sub_Menu_Top::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fashiontrends.dk/public_html/wp-content/themes/lifestyle/library/tfuse_mods/thememodules/page-nav-top.php on line 0

Warning: Declaration of Custom_Walker_Nav_Sub_Menu::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fashiontrends.dk/public_html/wp-content/themes/lifestyle/library/tfuse_mods/thememodules/page-nav.php on line 0

INTERVIEW: Fie Laursen, 15 år, blogger på Fielaursen.dk

Fie Laursen er en 15-årig blogger, der elsker mode, makeup og skønhed. Vi har interviewet hende omkring hendes syn på mode.

Hvilke kendte bliver du inspireret af rent stilmæssigt?

Jeg bliver ikke decideret inspireret af kendte, men jeg bliver inspireret af det, jeg ser i gadebilledet eller fx på Lookbook.

Hvilke mærker er dine yndlings?

H&M, fordi det er lækkert modetøj til gode priser. Det er ikke for dyrt eller for fint til nogle. Det er bare lækre priser og fedt tøj!

Hvem er dine yndlings tøjdesignere?

Jeg har ikke nogen bestemt tøjdesigner, der er min yndlings, fordi jeg ikke går efter en bestemt designer. Jeg er mere interesseret i, om den rigtige interesse vækker sig i mig, når jeg ser tøjet.

Hvilke webshops elsker du at handle i?

Nelly.com. De har så meget lækkert: Kjoler, sko, bukser, trøjer og så er det nemt og flot at finde rundt på hjemmesiden!

Hvad betyder mode for dig?

Mode betyder, at jeg kan udtrykke mig selv. Hvis jeg har en dårlig dag, vælger jeg måske at gå helt sort i tøjet, er jeg glad, finder noget mere friskt frem, og jeg er bare i et normalt humør, er det nok bare en strik, et par jeans og nogle sneakers.

Hvordan vil du beskrive din tøjstil?

Fie Style! Hehe, jeg ved det ikke rigtigt. Det er jo ikke kun mig der går klædt sådan her, men mange andre. Jeg er ikke hipster, for jeg går ikke i det tøj her, bare fordi andre gør det.

Men fordi jeg kan lide det. Min stil er vel bare en blanding af inspiration og hvad jeg selv synes er fedt, så Fie Style! Jeg går i, hvad der passer mig, og jeg kan godt lide at være anderledes engang i mellem.

Hvilket stykke tøj har du størst passion for?

Sko! Helt klart sko. Man kan ikke have for mange sko! Alt fra sneakers til støvler til stiletter, alt! Man kan aldrig have for mange sko.

Hvad er dit seneste tøj-indkøb?

Mit seneste køb var en sort kjole fra H&M på tilbud!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.1/5 (73 votes cast)

Interview: Blogger Fie Laursen, 4.1 out of 5 based on 73 ratings

 

Ingen kommentarer endnu.

Skriv Kommentar