Warning: Declaration of TFUSE_Import::bump_request_timeout() should be compatible with WP_Importer::bump_request_timeout($val) in /var/www/fashiontrends.dk/public_html/wp-content/themes/lifestyle/library/tfuse_framework/functions/install/install.php on line 28
Interview med blogger Ericka Jane om mode

Warning: Declaration of Custom_Walker_Nav_Sub_Menu_Top::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fashiontrends.dk/public_html/wp-content/themes/lifestyle/library/tfuse_mods/thememodules/page-nav-top.php on line 0

Warning: Declaration of Custom_Walker_Nav_Sub_Menu::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fashiontrends.dk/public_html/wp-content/themes/lifestyle/library/tfuse_mods/thememodules/page-nav.php on line 0

INTERVIEW: Ericka Jane, 16 år, blogger på Erickajane.blogspot.com

Ericka Jane er en 16-årig blogger, der elsker musik, kreativitet og mode. Vi har interviewet hende omkring hendes syn på mode.

Hvilke kendte bliver du inspireret af rent stilmæssigt?

Jeg bliver meget inspireret af Keri Hilson, Jessie J, Rihanna og Sky Ferreira med hensyn til min tøjstil. Jeg synes, at de går i noget tøj med lidt mere kant og farve, som så mange andre ikke gør.

Hvilke mærker er dine yndlings?

Jeg kan rigtig godt lide at shoppe i de “Basis” butikker som de fleste kender, så det må være Gina Tricot, H&M og Monki. Mest fordi de har et stort udvalg af tøj, så man kan lave fede outfits og så er prisen ikke slem, overhovedet.

Hvem er dine yndlings tøjdesignere?

Jeg har slet ikke forstand på tøjdesignere, fordi jeg ikke rigtig går op i de dyre tøjmærker. Jeg synes ikke tøj behøver, at have et bestemt mærke eller være designet af en bestemt person for at være fedt. Jeg går i det, jeg selv bedst kan lide.

Hvilke webshops elsker du at handle i?

Jeg elsker at shoppe på NastyGal.com. Det er virkelig en af mine yndlings onlineshopping-sider. Deres outfits derinde skiller sig ud, uden at være for anderledes.

Hvad betyder mode for dig?

Jeg kan godt lide at følge med i mode, men det ikke noget, jeg bruger lang tid på at “studere”. Men jeg kan rigtig godt lide, at prøve nye ting, skille mig ud af mængden og gøre noget ud af mig selv.

Hvordan vil du beskrive din tøjstil?

Jeg har meget svært ved at beskrive min tøjstil, for jeg kan lide lidt af hvert og prøver at mixe det lidt. Jeg kan godt lide det lidt rå look, men stadig at være feminin. Jeg er typen, som godt kan lidt det stramt på underdelen og løst på toppen.

Jeg kan rigtig godt lide sort-hvid-grå-stilen, men prøver samtidig at mixe det med lidt farve, så det ikke bliver for kedeligt. Lige pt. er jeg meget glad for pangfarven rød og oversize striktrøjer.

Hvilket stykke tøj har du størst passion for?

Hættetrøjer! Fordi de er så behagelige og ikke for pigede. Jeg elsker hættetrøjer, hvor der står f.eks. et amerikansk footballs teams holdnavn (Jeg kan ikke finde ud af den slags sport, så det er bare, fordi de ser fede ud ;))

Hvad er dit seneste tøj-indkøb?

Sidst jeg købte tøj, var på nettet over Nelly.com, hvor jeg købte nogle oversize striktrøjer.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.2/5 (5 votes cast)

Interview: Blogger Ericka Jane, 4.2 out of 5 based on 5 ratings

 

Ingen kommentarer endnu.

Skriv Kommentar