Warning: Declaration of TFUSE_Import::bump_request_timeout() should be compatible with WP_Importer::bump_request_timeout($val) in /var/www/fashiontrends.dk/public_html/wp-content/themes/lifestyle/library/tfuse_framework/functions/install/install.php on line 1329
INTERVIEW: Andrea Fatic - Blogger - FashionTrends.dk

Warning: Declaration of Custom_Walker_Nav_Sub_Menu_Top::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fashiontrends.dk/public_html/wp-content/themes/lifestyle/library/tfuse_mods/thememodules/page-nav-top.php on line 5

Warning: Declaration of Custom_Walker_Nav_Sub_Menu::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fashiontrends.dk/public_html/wp-content/themes/lifestyle/library/tfuse_mods/thememodules/page-nav.php on line 5

INTERVIEW: Andrea Fatic – Blogger

Andrea Fatic

Andrea Fatic blogger på sin egen blog andreafatic.tumblr.com. Hun fortæller om hendes syn på mode i dette interview med FashionTrends.dk.

Hvilke kendte personligheder bliver du inspireret af rent stilmæssigt?

Jeg bliver meget inspireret af Teyana Taylor, Rihanna og Cara Delevingne.

De har alle en personlig stil, og formår at sammensætte dyre og billige items på en lækker måde.

Hvilke mærker er dine yndlings?

Mine yndlingsmærker er Zara, Topshop, H&M, WoodWood, Nike, Rhude, River Island, Reebok, Adidas og Acne. Og jeg kunne nævne mange flere. Jeg synes, de alle gør det godt og laver tøj, der inspirerer mig og til en ”rimelig” pris.

Hvem er dine yndlings tøjdesignere?

Jeg er helt vildt med det rå look, der kører igennem de diverse in-designere i dag, som Alexander Wang, Givenchy, Rick Owens and so on.

Udover det rå, er jeg stor fan af Malene Birger, der formår, at blande de bløde farver med pangfarver.

Hvilke webshops elsker du at handle i?

Jeg handler forskellige steder. Det kommer an på, hvad jeg leder efter. Hvis det næste køb er sko, så elsker jeg at handle på sneakersnstuff.com og Kickz.com. Da de altid er opdateret med nyeste sneakersnews.

Generelt, når det er tøj, handler jeg på asos.com og nelly.com, fordi jeg synes, at siderne har et stort udvalg af både det feminine og det nye street-look.

Polyvore.com er en rigtig god hjemmeside til at hjælpe en med at finde diverse online-shops.

Hvad betyder mode for dig?

”Fashion is what you buy, style is what you do”. Jeg synes ikke, det svært at følge med i mode i dag, da det fylder rigtig meget i hverdagen og medierne.

Mode er en anden måde, at finde ud af, hvem man er og stadig skille sig ud fra mængden. Derfor betyder mode alt. Jeg er en person, der er meget modeorienteret, og det kan man også se på min tøjstil.

Hvordan vil du beskrive din tøjstil?

Jeg er besat af sko. ”A woman with good shoes is never ugly” – Coco Chanel. Det er lige mig!

Det varierer meget i perioder. For tiden er min stil meget basic, casual og street med mange små detaljer og accessories.

Jeg kan godt lide, at nedtone min stil ved at tage noget fint tøj og blande det med noget afslappet, som et par fine Roshe run.

Min stil er meget casual med et pift af kvalitet. Jeg kan godt lide, at skille mig ud af mængden og være lidt anderledes.

Hvilket stykke tøj har du størst passion for?

Det kan man vel godt gætte sig frem til! (griner). Min største passion er sko, uden tvivl! Jeg har en svaghed for sko. Jeg synes, at et par nye og friske sneakers virkelig kan gøre et kedeligt outfit fedt!

Hvad er dit seneste tøj-indkøb?

Mit seneste køb er dog ikke sneakers (denne gang), men min dejlige og virkelig fede ”Rhude Bandana T-shirt”. T-shirten ses på forskellige artister, fx Kendrick Lamar!

Hvilke mode-tendenser synes du især er spændende for tiden?

Læs Andrea Fatics svar på dette spørgsmål på vores Facebook-side her!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (6 votes cast)

INTERVIEW: Andrea Fatic – Blogger, 5.0 out of 5 based on 6 ratings

af  |  d. 28. marts, 2013 - 14:24  |  0 Kommentarer  

Forfatter info

Redaktionen

Ingen kommentarer endnu.

Skriv Kommentar