Warning: Declaration of TFUSE_Import::bump_request_timeout() should be compatible with WP_Importer::bump_request_timeout($val) in /var/www/fashiontrends.dk/public_html/wp-content/themes/lifestyle/library/tfuse_framework/functions/install/install.php on line 1329
Hilary Swank på den røde løber

Warning: Declaration of Custom_Walker_Nav_Sub_Menu_Top::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fashiontrends.dk/public_html/wp-content/themes/lifestyle/library/tfuse_mods/thememodules/page-nav-top.php on line 5

Warning: Declaration of Custom_Walker_Nav_Sub_Menu::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fashiontrends.dk/public_html/wp-content/themes/lifestyle/library/tfuse_mods/thememodules/page-nav.php on line 5

Hilary Swank på den røde løber

Hilary Swank var smukt og feminint klædt, da hun deltog i screeningen af filmen ”Conviction”, som blev vist på The French Institute i New York.

Hilary Ann Swank er en amerikansk skuespillerinde, som har en stjerne på Hollywood Walk of Fame og som bl.a. har haft roller i ”Buffy – Vampyrernes Skræk”, ”Beverly Hills 90210”, ”Boys Don’t Cry” og ”Million Dollar Baby”.

Swank har igennem sin karriere måtte ændre på sin krop og sit udseende flere gange for, at tilpasse sig de forskellige roller, som hun har spillet.

Til rollen som letvægtsbokser i filmen ”Million Dollar Baby” tog hun 9 kilo muskler på og før indspilningen af ”Boys Don’t Cry”, klippede hun sit hår og levede en hel måned som en dreng for at forberede sig til rollen som Brandon Teena.

Hilary Swanks outfit

Her er Swank iført en smuk blå kjole, blå højhælede sandaler og øreringe med sten.

Det gennemførte blå look gør outfittet til en smuk helhed. Den lårkorte silkekjole, som er strammet ind i livet, passer perfekt til Swanks krop og er samtidig meget moderigtig. Kjolen har nemlig vandfald i halsudskæringen og har også et smukt fald i skørtet.

Vandfald på kjoler og toppe både i halsen og i ryggen er en lille tendens, som du sagtens kan bruge både til fest og hverdag. Mange toppe laves med fald i halsudskæringen. Denne detalje er perfekt til hverdag, og vil få dit bryst til at syne større.

Vælger du en kjole med vandfaldseffekten i ryggen, vil denne effekt skabe et meget elegant og glamourøst look, som er perfekt til en festlig aften i byen eller til galla.

De åbne sandaler er måske lidt for kolde til denne sæson, så i stedet kan du vælge at kombinere kjolen med et par støvletter.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Hilary Swank på den røde løber, 5.0 out of 5 based on 1 rating

af  |  d. 19. februar, 2012 - 23:25  |  0 Kommentarer  

Forfatter info

Christina

Ingen kommentarer endnu.

Skriv Kommentar