Warning: Declaration of TFUSE_Import::bump_request_timeout() should be compatible with WP_Importer::bump_request_timeout($val) in /var/www/fashiontrends.dk/public_html/wp-content/themes/lifestyle/library/tfuse_framework/functions/install/install.php on line 1329
Claudia Rex til Vild med dans-efterfest i 2010

Warning: Declaration of Custom_Walker_Nav_Sub_Menu_Top::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fashiontrends.dk/public_html/wp-content/themes/lifestyle/library/tfuse_mods/thememodules/page-nav-top.php on line 5

Warning: Declaration of Custom_Walker_Nav_Sub_Menu::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fashiontrends.dk/public_html/wp-content/themes/lifestyle/library/tfuse_mods/thememodules/page-nav.php on line 5

Claudia Rex til Vild med dans-efterfest i 2010

Claudia Rex var smart og frækt klædt til en af Vild med dans-efterfesterne i 2010. Her står hun sammen med sin kæreste Martin Coops.

Claudia Rex er en dansk danse-instruktør og tøjdesigner. Hun er uddannet tøjdesigner fra Københavns Mode og Designskole, og lever både af sin dans og sit tøjmærke “Claudia Rex”.

Claudia Rex har medvirket som model og danser i musikvideoer, reklamer, shows m.m. Derudover har hun medvirket i flere TV-programmer, bl.a. i TV 3’s Magi I Luften.

Claudia Rex er en af danselærerne i TV-programmet Vild med dans, hvor hun i 2009 dansede med den unge musiker Basim, i 2010 med fodboldspilleren Patrik Wozniacki og i 2011 med bokseren Patrick Nielsen.

Claudia Rex’ outfit på billedet

Claudia er her iført en grå, kort jakke, blondebluse, højtaljede jeans og et par sorte støvletter.

En af de store tendenser denne vinter er blonder. Brug blonder som Claudia og skab et udfordrende, men stadig stilet look.

Outfittet er perfekt til en tur i byen og de højtaljede jeans og jakken gør, at looket med den gennemsigtige blondebluse, ikke bliver alt for trashy.

Den grå jakke er perfekt også til hverdag. Brug den i stedet for en cardigan og brug den til at pifte et ellers kedeligt outfit op.

Se lignende produkter som Claudia Rex har på:

OMBELIA jakke – Hugo Boss Orange Miinto.dk

GESTUZ / FIER BODY Nelly.com

FUNKY SUPER HIGHWAIST LEGGING Bestsellershop.dk

NELLY SHOES / MILLUR Nelly.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Claudia Rex til Vild med dans-efterfest i 2010, 5.0 out of 5 based on 1 rating

af  |  d. 13. december, 2011 - 23:34  |  0 Kommentarer  

Forfatter info

Christina

Ingen kommentarer endnu.

Skriv Kommentar