Warning: Declaration of TFUSE_Import::bump_request_timeout() should be compatible with WP_Importer::bump_request_timeout($val) in /var/www/fashiontrends.dk/public_html/wp-content/themes/lifestyle/library/tfuse_framework/functions/install/install.php on line 1329
Andrea Elisabeth Rudolph på den røde løber ved Vild med dans

Warning: Declaration of Custom_Walker_Nav_Sub_Menu_Top::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fashiontrends.dk/public_html/wp-content/themes/lifestyle/library/tfuse_mods/thememodules/page-nav-top.php on line 5

Warning: Declaration of Custom_Walker_Nav_Sub_Menu::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fashiontrends.dk/public_html/wp-content/themes/lifestyle/library/tfuse_mods/thememodules/page-nav.php on line 5

Andrea Elisabeth Rudolph på den røde løber ved Vild med dans

Den tidligere TV-værtinde Andrea Elisabeth Rudolph er her spottet tilbage i 2010 i forbindelse med TV 2-succesen “Vild med dans”.

Andrea Elisabeth Rudolph kendt fra TV 2, hvor hun var vært i “Vild med dans”.

Senere har Andrea skiftet tv ud med beautyverdenen. Hun er nu indehaver af brandet Rudolph Care.

Her ses Andrea til “Vild med dans” iført læder og enkle smykker.

Hendes outfit bærer præg af god kvalitet og nedtonede detaljer. Sættet er klassisk og kan bruges til enhver lejlighed.

Et lækkert hverdagsoutfit der kun kræver et par høje hæle for at være klar til fest.

Læderbukserne er en trend, der er kommet for at blive. De er meget anvendelige, da de passer til alt. De kan tones op og ned, og kan som Andreas gøres rockede, men også ultra-feminine.

Her er sort den gennemgående farve, som altid er klassisk og pænt. For at et sort outfit ikke går i et med sig selv, er forskellige toner sort et godt alternativ.

Andrea har valgt en clutch i stedet for en skuldertaske, hvilke gør sættet mere festligt.

Clutchen er en trend, som vi ser alle steder. Til diverse awardshows og røde løbere er clutchen fremtræden. De kommer i alle afskygninger og kan derfor ændre et helt look.

For at tone det ellers simple outfit op, har Andrea et par høje stilletter på. Det giver en flottere positur, og et mere gennemført look.

Se lignende produkter som Andrea Elisabeth Rudolph har på:

TUSNELDA BLOCH 325-3744 Fashionfifteen.dk

Bolero – Mapp Jeans Miinto.dk

SISTERS POINT / DREA PANTS Nelly.com

Hope: Pumps Shoe Brandos.dk

TIGER OF SWEDEN / NOVA TIGER BAG Nelly.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
af  |  d. 26. juni, 2012 - 22:22  |  0 Kommentarer  

Forfatter info

Michelle

Ingen kommentarer endnu.

Skriv Kommentar